25.nov.2011
17:44

SeptumI dag sto jeg opp 9 på en fridag * o *....
også dro jeg til byen og møtte Karoline, som skulle ta septum piercing * u * åhååh~
Så gikk vi rundt, kjøpte ting og spiste sushi. Fin dag c:

26.okt.2011
18:07

sminke, gresskar og pengesløsing.


Heisann. jeg bittelitt veldig sliten nå. Så dette blir kort c:
Um. Jeg fikk sminke i posten : DD (for 3 dager siden) oggg det er så gøy med ny sminke. Heldigvis var det ingenting som skuffa C: loveit~ Måtte egentlig bare ha ny fondation, fordi den jeg brukte før ble tatt ut av produksjon ellerno :c oh well, nye favoritter huhu~

 

Nå sitter jeg og spiser stekt butternut squash som jeg var så heldig å finne på butikken ; u ; yummy!! Også kjøpte jeg et gresskar! : o en av mine store drømmer er å skjære ut et gresskar! så ja, dream come ture~ også kjøpte jeg sånn.. 6 pack icing colour pakker eller noe, til 300 kr!! :'' ( bare fordi jeg måtte ha svart dammit. Så i morgen skal jeg gå rundt og selge kjekser på døra til folk for å tjente igjen pengene mine : )) kødder ikke engang lol.

 

også tusen tusen takk for fine kommentarer på bildene!!:o omg you guys <33 Jeg var sikkelig usikker på om jeg skulle legge de ut, har følt meg så stygg i det siste (kan ikke engang gå ut stygg) også kommer dere og gir meg litt selvtilitt c': aww thanks.

12.okt.2011
19:20

Aldri nokk!


Image and video hosting by TinyPic

Hihi jeg fant ting ok. + te! uhh passer fint nå om dagen ;c det er så surt og kaldt ute ; n ;
Aw var i byen med Karoline, hun er så søt at hun tiltrekker seg skumle mannfolk! :o kommer til å svane henne i høstferien ass! ; n ; buuh.
men nå har jeg ting å gjøre.. som å pakke.. skal pakke snart.. men senga er så god ok.

11.okt.2011
21:30

our hell is a good life


Fint med blogg der man bare legger ut bilder av tullet man kjøper. ja.

 

Jeg var i byen i går med Rikke og noen kids fra familien hennes. De hadde søt dialekt da.

 

Jeg døde litt da jeg fant Little Twin Stars plaster! Så søtee. Plaster er kjekt å ha!

 

også kjøpte jeg halloween klistermerker! Image and video hosting by TinyPic  oog stoore alve ører! Hihi de var søte, Rikke kjøpte et par hun også. Vi er alve-bros nå. 


Også strømpebukser som var litt tykke-ish :3 passer fint nå. også ja.. Smykke fra barneavdelinga på H&M. Don't judge me.

06.okt.2011
13:40

you will always get what you wantMeg og mine fornuftige innkjøp yesda. Jeg brude helt klart slutte å henge på barneavdelinga på H&M.
Jeg mener.. jeg bruker så å si aldri strikk og spenner <__> men hallo, my little pony. Jeg måtte bare.
Det andre er en sånn pels hale (lulz jeg liker fuske pelsk oki) og et speil som var blurry :c oh well, barn speiler seg vel ikke så mye.

Også har jeg brukt over 5000 kroner på internett. Jeg tåler ikke å ha penger ass.

 

Senere i dag skal jeg inn til byen å møte Karoline, også skal vi se på film C : hiih~

02.jul.2011
19:57

shopshopshop29.mai.2011
15:43

Shopping i tyrkia~~


Turkish delight. Omnom.Fikk med denne.. > , >

 


Vannpipe! Ohyeah.


Spice tea. Jeg fikk smake den inne i butikken, kjempegod! * A *~

 


Diet tea. Han så på meg og bare; NOT FOR YOU!??? o__o. Lol. Den smaker sikkert gress ellernoe~Kari kjøpte seg safran, kult altså. Jeg liker safran, det gjør bollene gule.Cola zero ; u ;~

Uhh ja alt bortsett fra vannpipa er fra samme sjappe. Han som jobba der var kjempekoselig, i motsettning til de næsty selgerne som ropte etter meg overalt. Herregud, jeg ble helt utslitt - n - tyrkere altså. Men men, en annen kultur I guess.. Men ja, han mannen var koselig, og vi fikk te og fikk smake på godteri osv. Sånne liker man, så der ble det brukt en del penger harhar.


Jeg sa jo jeg ikke kom til å blogge, men det går jo bra, jeg kan jo bare blogge fra lobbyn med crappy webcam bilder /men det er alle vant til fra før. Uhh ja, jeg har ikke så mye strøm igjen nå > u >; så.. bajbaj~