30.sep.2010
21:18

Hjelpe mamma'n sin!

 

30.sep.2010
09:45

Ei pardon sparer ingen, hugger ned alle som en

Noen av bildene fra oppgaven vår! : D fine jaaaa?

I dag kjøpte jeg et eple til lunch, mens Rikke kjøpte en donut. Jeg ville ha den, men hun prøver å feite seg opp så jeg måtte ta til takke med eplet :( JEG HATER RIKKE TwT

29.sep.2010
15:48

INGENTING er MIN feil. Aldriiii

Dette var i går. Men fikk ikke bildene før i dag : C IKKE MIN FEIL. bare lat som i går er i dag.

 

I dag har det skjedd masse, så jeg skal prøve å huske oki? Det som skjedde nylig var at jeg spiste Sweet n' Sour, men ble dritt kvalm. Den eneste grunnen til at jeg spiste det var fordi jeg tenkte at jeg måtte jo spise real food før jeg kasta meg over kaka som farmor hadde baka. Men få er jeg for kvalm for kake... FML.

 

OKåååå det som skjedde først var skoleskole... bare masse arbeid stress osv : <.. men vi snakka med en dude som heter August da. Han liker kaffe bedre enn meg, og drikker den svart. Dessuten går han med en kaffeboks i lomma. TØFT!

 

Så ja, etter lunch dro vi til byen for å ta bilder. Meg og Rikke altså. Marte var syk, så gruppa vår ble ikke hel. Men yeee, vi kjøpte <3KAFFE<3 og satte oss på ei trapp. Jeg tenkte jeg måtte ta noen bilder mens jeg satt der, men så tjohei kortet mitt ble fullt etter 5 bilder... jeg hadde sletta 100ognoe før jeg dro til skolen!! og lada batteriet hele natta. Triste greier. Uansett hadde jo Rikke kamera da, så det gikk jo nesten bra. Folk er så teite når man tar bilder av de, syns ikke de trenger å se inn i kamera x'D og serr, så mange som poser. Så jeg var proff å sprang etter folk og tok de bakfra. Bildet.

 

Vi gikk litt rundt, tok bilder av masse rart... Så møtte vi på Lisa & co! <3 :'D awwf. Hun ville at vi skulle stikke hull i øret på en som het Ragnar. Jeg ville ikke, så Rikke måtte gjøre det. Hun hadde jo liksom gjort det selv i øyenbrynet, så hun hadde liiiittt erfaring. Det som skjedde var at han hold på å blø ihjel. Jeg visste ikke at man kunne blø SÅ mye fra øreflippen > ,  > sick dude. Lisa sto å rensa med antibak og prøvde å presse inn den øreringen. Hun fikk blodige hender og Ragnar skrek som en stukken gris. Etter 20 min måtte de gi seg. Så nå må hullet gro igjen, før han skal stikke profft.

 

Ehmm så... ja! Det var ei som visste hvem jeg var.. eller.. hun visste at jeg drev med copslay. Jeg kom jo såklart ikke på å spørre om hvordan hun visste det x'D. yeye. Så gikk vi på Mercur, minibanken, dass, sikla på heite sko. ogsåååå dro vi på... Burger king xD Der spurte en sånn annen dude vi var med om jeg drev med Cosplay.. O__o han også liksom. Jeg spurte han om hvordan han visste det, men det huska han ikke ._______. og Ragnar visste navnet mitt, etternavnet mitt, og aldern min. WTF D : Han påsto at vi lekte sammen som barn, men ikke faen XD! Jeg blir litt skremt da, tenker at ''ingen vet noe mohahaha >: D'' men så vet folk ting '___' wæh.

 

Etter det dro vi til sånn tattoo studio der Ragnar tok piercing i øyenbrynet! Sååååååå dro vi hjem. Eller bussen da. Da jeg gikk til bussen var den en sånn asia dude som sa ''What's your number'' Jeg bare gikk vidre såklart > , >.. og på bussen satt jeg bak en dude som hadde arr i bakhodet. Haha. Detaljer.

 

Uansett så fikk vi tatt mange bilder da : D ikke alle passer til prosjektet x'D heh. Det er så sykt typisk. Jeg var vrak i dag, kødder ikke : < dårlig hårdag max osv. Hadde liksom ingen planer om å være med på noen bilder i dag.. blææææh. Nei på media kan man ikke la skjegget gro.

BILDER: 

27.sep.2010
18:43

tyventyven


Skole i dag. Enda ett prosjekt med å ta bilder. Man kan jo ikke møte opp på skolen som ett vark på media DX ARAR.
Så den superkule gruppa vår dro til Melhus (som er langt på landet) og tok bilder! De ble.. ikke helt som planlagt XD får håpe det går bedre i morgen ellerno.25.sep.2010
19:23

Enkelte brude ikke ha blogg

jeg er en av de. En av de som ikke burde ha blogg haha. OFFFFF. Gidder liksom ikke blogge, har liksom ikke noe å blogge om :C

 

Hunden min syk. Håper hun ikke dør. Hun er gammel og har fått lungebetennelse. Så nå må hun ta antibiotika. Det virker heldigvis som det funker, fordi hun fikk til å hoppe ned fra puffen i dag.  

 

Jeg fikk ny hårkur i dag! Og i går fikk jeg meldig om at jeg kan hente stipendbrevet på skolen om ca ei uke! Da kan jeg kjøpe alt det superkule jeg vil ha å være lykkelig!!!

 

Også var jeg å så på det nye rommet mitt hos mamma i dag. Det hadde et digert speil som jeg så kort og feit ut i.

23.sep.2010
17:20

They call me superman... But honestly, I feel more like Hannah Montana.
Jeg ville egentlig rett  hjem å sove. Lite søvn hele uka, i dag da jeg skulle hjem var hele verden i bevegelse, jeg tenkte..hva om jeg detter å slår hodet. Au. Men det gikk bra.

 

Så laga jeg meg kaffe da jeg kom hjem, og tok bilder for din tilfredsstillelse haha.

 

Jeg fraga håret i går, hvis du er blind ellerno. De som gjetta hvitt var jo ganske nære da. Nå må jeg skaffe meg en ny hårkur.. den jeg har lukter kokos alkohol ting, og har blitt helt flytende. Kan hårkurer gå ut på dato?

 

Overskriften er resultatet av overtrøtthet. Hannah Montana og Supermann er litt samme ting da, haha. Hun synger jo om å være supermann også!

22.sep.2010
18:16

Bra dag er bra!

Da jeg satt å venta på bussen i morrest, så var det ei som jente som sa at jeg hadde sykt fine øyne, og at hun hadde sett meg på skolen ogsånn. AWW<3 Dagens kompliment.

I dag var deadline for å levere inn portrett intervjuene vi har jobbet med i det siste! 8 D


mitt intervju med Rikke! PROOO.


Rikkes intervju med meg... det skal henge der resten av året o_____o


ogsåogså hallooo. Jeg fikk hårfargen min i dag*___* woot. Skulle jo få den på mandag. HEHEH bra. Så da fikk jeg gamla til å kjøpe med bleiking til meg. Får se om jeg farger det i dag, spørs hvordan det blir etter bleikinga x'D Men selv om jeg farger det i dag, blir det ikke helt ferdig da = w = yeye.


Også har jeg vondt i halsen .___________.  fu.

 Men nå må jeg starte med håret..eller nei, jeg skal spise kebab først, ho ho :3

21.sep.2010
20:02

Nåå har jeg..NÅHARJEGDUSJA.

kult.

Ehmm jeg blogger bare om kjedlige ting og mellom tasten på Pc'n min er fucka!!D: wtffff.

I dag fikk jeg min første karakter! 5+

på en video som sugde..hahaha.

Åja, også har jeg bestilt hårfarge til mamma, hehe snill unge jeeg.

20.sep.2010
11:12

Worst morning everrrr!! :@

ok først så få jeg ikke sove da... så er det 10 min til jeg skal stå opp. Jeg MÅÅ jo sove tenkte jeg, og stilte klokka så jeg fikk sove 3 timer. Kommer ALTFORSENT ofc, men.. ehmm.

 

Det var jo egentlig ikke så ille, bare litt.

 

Men så sitter jeg, har skrudd på pc'n og sipper i meg te.

så ser jeg noe som beveger seg i senga, jeg snur meg.. og det er en forbanna kongero. Jeg får såklart panikk og kaster dyna over den, så presser jeg den hardt ned i håp om at jæveln dør. Men neida, den kommer ut igjen, i full fart mot meg!! :'C så jeg slo til den med fjernkontrollen. Da døde den, halveis. Så jeg fikk skofla den ut av senga. MEN DET ENE BENET HANG IGJEN. Æshhh. Må få noen til å bytte på senga mi i dag .___.Nå må jeg løpe til skolen /// ta bussen som tar 1-2 timer. : D

18.sep.2010
21:51

Everything is amazing and nobody is happy.

Jeg vil bytte ut hele garderoben min >: C skal få nytt skap liksom.. vil ikke dra søppla mi inn i det!
Men så er jeg blakk.. og bruker tusenvis av kroner på håret mitt, som tar tid. Det må bli lengere før jeg kan ha det som jeg vil T o T... leste ett sted at hår vokser 1-2 cm i måneden. Bleh. Nå er det lyserosa, og ekkelt. EWPUKE. Så nå kan jeg ikke ta bilder av meg selv på et helt år!! Haha, neidå. 

 

Jeg har vondt i foten : C Jeg var på vei inn ei dør, så ble jeg svimmel og måtte bevege foten fort for å støtte meg, som resulterte i at den skrapa seg opp på dørkarm tingen : CCC AU. Nå er hele teite foten vond.17.sep.2010
19:00

Jeg beveger meg framover mot mååål


Super kvalitetsbildet tatt av Heidi, som går andreåret på M&K. AHHA. *mobbe*  

 

I DAG SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ... gjorde jeg nesten ingenting på skolen. Så dro jeg til byen, ventet i en evighet, også kom Heidi. Så dro vi å kjøpte noe hår greier.. hohohooh... jeg hadde egentlig ikke råd da.. men så lånte jeg penger av kule Heidi 8 D heheh, ja hun er kul fresh. oki? Så kjefta jeg på den  SLEMME buss sjåføren. Jeg måtte betale fordi overgangen på busskortet mitt hadde gått ut : C jeg må ta to busser til og fra skolen liksom... De andre buss sjåførene er kule, de lar meg sitte på uansett.. med en liten kommentar som ''Ok da, siden du har så kult hår''. Men nå måtte jeg betale, 30 kr :'C FUU. Kunne godt hendt jeg ikke hadde de pengene også, flaks.. Kunne blitt i byen resten av livet jeg : CCC. Så da satt jeg å snakka høyt om hvor teit han var.
SÅÅÅÅ når jeg kom hjem, bestilte jeg hårfarge!! 8 D YEEEAHHHH!!!!!1 

 

 

Heidi avbryter skrivinga mi med stygge kommentarer om at jeg skriver feil... *cry* Men hun mener ikke noe vondt med det. BUT IT HURTS!!  

 

 

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>Gjett hvordan jeg skal farge det da?

Rikke, hold deg taus!

16.sep.2010
19:13

Jeg sloss som en NINJA! 8 D OLD cosplay video ting.

Jeg satt å så på gamle filer i går.. også fant jeg dette... måtte nesten bare redigere det til en liten video X'D
Vi hadde en god del morro den dagen :'> Selv om det var KALDT! @__@ ikkenoe av dette er seriøst btw~

 

15.sep.2010
19:45

Developing

Kjempekultmobilbildee.

Jeg skal forandre håret mitt 
totalt. Det kommer til å ta TID og penger. Men whatever. Først må jeg la rosafargen vaskes ut, som vil si at jeg kommer til å se ut som en uteligger i lang tid framover. Jeg burde egentlig dra til fjells og bo i ei gråtte. 

 

I dag var jeg i møte med rådgiveren. Endelig, hun var sånn, UMULIG å få tak i på telefon.

 

Jeg er hjemsøkt. Da jeg var borte fra pc'n var den slått av, helt uten forvarsel, så teit : c vedder på at en stalker ånd kødda med meg. 

 

Nettby er stress. Jeg svarer ikke alltid på brev der.. så send mail. Jeg gidder ikke skjekke nye venneforespørsler, de hoper seg opp : < så ikke gidd. okidoki. 

 

<3

 

 

14.sep.2010
15:48

Life is something that happens when you can't get to sleep.

Hei alle små troll.
Jeg sloss meg blogg. Den oppfører seg helt teit. Er det bare hos meg?

I dag lasta jeg ned CS5. WEEE.
Men jeg vet ikke, forstår ikke.. det kommer seg.

Jeg har sovet mye. I hele går, i hele natt, i hele formiddag.
Men nå må du stå opp sa mamma. Hvis ikke får du ikke sove i natt.
Jeg vil sove nå.

Er litt sånn.. syk eller hva jeg skal si. Kom meg ingen vei i morrest.

Jeg liker druer. Det smaker godt. Men nå greier jeg ikke å spise noenting.

Men jeg er ikke forkjøla som alle andre, så det er jo noe!

13.sep.2010
22:06

//////

I dag kom Heidi & co på skolen min : D de skulle filme sånn greie. Rikke måtte finne statister x'D Jeg satt på en benk og var ''bitch''. Så kom det ei som vil sitte med oss, men hun fikk ikke lov >: D i filmen altså.
Hvis de vinner kommer filmen på nrk puls 8 D
Jeg måtte ha på meg denne genseren for å se mere ''normal'' ut.. funka det? XD

Rett etter jeg kom hjem fra skolen så sovna jeg... eller, jeg prøvde å holde meg våken.. men gidda ikke D x så våkna jeg, og måtte stå opp. Hadde tross alt sminke og klær på.. kunne ikke sove sånn til neste dag > , > vet ikke om jeg får sove igjen da.

12.sep.2010
20:00

dork in the dark


11.sep.2010
22:41

Jeg er ikke sjuuuuk

Alle er syke.
Men ikke jeg nei!! HEHHE.
Brude egentlig ikke skryte, for om noen dager blogger jeg... ''jeg er syk :'C''
Uansett.. I dag var jeg i familie bursdagen til Heidi, fordi jeg liker kake.
Det var masse kake *___* MASSE. Jeg spiste og spiste og spiste!!
Så gikk vi til butikken som var stengt, og kiosken som også var stegnt.. TEIT.
Jeg er trøttis.
Nå fikk jeg lyst på noe... krem. Men ser ikke noe innen rekkevidde haha. Kanskje jeg får tvinge meg selv opp, og til kjøleskapet.. ja jeg gjør det jeg.
Hadebababbab ~

09.sep.2010
16:38

I came late, and left early.

Jeg elsker å se creepy ut på bilder ok. Rikke tok masse stygge bilder av meg i dag : C eller, hun prøvde å ta bilde av trusa mi eller noe.. eller prøvde å få meg til å se 100 kg ut vetikke. T o T

Jeg kom supersent på skolen i dag. Med vilje på en måte... Ikke det at jeg VILLE komme sent. Men blæh. 
Også måtte jeg gå 40 min før vi slutta også, siden jeg skulle på sykehuset. Jeg var sikkelig stressa da, fordi jeg stresser lett. Måtte hente bøker ogsånn... også kom det en sånn kis som gikk sisteåret på bygg og anlegg å snakka med meg. Han like håret mitt.
Så dro jeg på sykehuset daa, og kjøpte meg kaffe, sakka med hun samme sykesøstra som sist.. og traff den nye legen min. Alle blodprøvene mine var perfekte såklart. Men de har ikke fått svar på den DNA prøven endaaa. Så jeg må tilbake - 3 -;;

haha, off.... jeg er veldig trøtt skjønner du *__* har sovet lite de siste dagene, så jeg skriver hugabugaaaa >: U

08.sep.2010
21:50

Once upon a time there was a birthday girl....


 
And she lived happily ever after.


GJETT HVOR GAMMEL HUN BLE DA!! > u <
07.sep.2010
18:48

There's still a little bit of your words I long to hear


morning hours are precious. Elsker egentlig å stå opp før alle andre. = w =


Jeg fungerer ikke uten.

Proff fotomannJeg sovna med en gang jeg kom hjem i går > , > jeg hadde sovet 3 timer natta før.. Så jeg sov til neste morgen.
Derfor blogga jeg ikke altså! Vi tok skolebildet.. gleder meg til å se det ass > , >  sikkert ''hei jeg sov 3 timer'' ringer under øynene x' D

Jeg greide å skaffe meg 500 kr 8 D fordi jeg hadde såååå lyst på en vekse og skjerf og votter fra H&M. Så jeg er ganske fornøyd. Meen, de hadde ikke skjerfet og vottene >: ( eller, skjerfet var utsolgt.. og jeg ville ikke bare ha votte..hanske tingen >___< så det får jeg kjøpe senere.

På skole de siste dagene har vi hatt masse kartleggings prøver. Det er teit.
også ble jeg og Rikke spurt om vi ville være med i hår-reklame film ting av noen eldre elver. lolol.

Men i dag fikk jeg panikk.. jeg trodde kamera mitt var ødelagt*___* så jeg tok det med på butikken, heldigvis var det bare minnekortet som var ødelagt! T 3 T AHHH. Så jeg har sendt ut Mamma ut for å skaffe meg ett nytt x'D det kosta kjempemye på fotobutikken så jeg gidda ikke : >

Nå kom hun med det nye minnekortet :'3
HADE~
05.sep.2010
19:13

So you screwed up, but you're gonna be okay.

You self destructive,
Little girl.
Pick yourself up,
Don't blame the world.
So you screwed up,
But you're gonna be okay.Var på middag hos farmor i dag! Bildene er tatt med mobilen eheh.
Det er meg btw > , >


Derp. Skal ha på dette i morgen også tror jeg x'D bare fordi jeg ikke gidder å finne noe annet >__>; vi skal ta klassebilde.


suksessterte <3 favoritt kaka mi :'> eller terta..? Favoritt terta.. terten..?
NAH liker KAKE bedre : T


Nå har jeg masse å gjøre og er stressa og sliten T . T
04.sep.2010
22:25

Utfordret x 10000000

Jeg prøver å gjøre utfordringene, men så suger jeg. ehehhe. Her er en av tusen.
Åja, utfordret av Rikke.

 >> Legg ut et bilde av deg selv.


>> Skriv 7 ting om deg selv.

1. Jeg er avhengig av kaffe.

2. Jeg har to hunder, de heter Kaisa og Bonnie.

3. Jeg skal flytte snart.

4. Jeg liker ikke høytider.

5. Jeg er sær.

6. Jeg kommer til å dø alene.

7. Jeg........ bruker mye penger, og greier ikke spare.

>> Utfordre 7 blogger.
Mordi
fardin
deg

Min superhero kom med sjokolade og lakris til meg, da ble den jævlige dagen min fin <3


03.sep.2010
17:00

Japanske slanke piller.....?

For over ett år siden, bestilte jeg noe greier på ebay. Også fikk jeg med disse! En prøveversjon på noen slankepiller. Jeg husker jeg så på de, og bare ''wtf''.. så la jeg de vekk. Men her om dagen kom jeg på de, husker ikke hvordan, uansett.. Jeg tenkte at jeg måtte jo bare prøve de! Hvorfor ikke liksom.. (wow har jeg blitt dummere med årene?) Så jeg tok de fram og så på bruksanvisningen, som var på kinesisk, japansk, og engelsk! Den er for overvektige mellom 18-55 år tror jeg. Haha... Heldigvis hadde den ikke gått ut på dato. Uansett så leste jeg litt rundt på nettet, og fant ut at det var utrolige mange kopier av denne slanke greia, og jeg kunne jo ikke vite om min var ekte eller falsk. Jeg husket jo heller ikke hvem jeg fikk de av XD; I tillegg leste jeg mange skrekk historier om bieffekter osv.

 Men i morrest tok jeg den første, jeg ble litt satt ut av størrelsen, siden jeg har fobi mot å svelge sånne ting.. Men med mye vann gikk det helt fint! Dette er jo bare en liten prøve, så det bare med ti piller. Det sto at man skulle ta to hver morgen, men jeg tror jeg holder meg til en! :' > Merka ikke så mye i dag... Noen skrev at de fikk ekstra energi, det fikk ikke jeg... men det kan jo godt være på grunn av 4 timers søvn = u = Fikk hjertebank i løpet av dagen, som var en av bieffektene. Men vet ikke om jeg kan skylde på pilla, fordi jeg har det ellers også, av andre grunner xD

Så yeee, får se hvordan det går da. Kanskje jeg blir supertynn.. I løpet av 10 dager > , > og ja, blogger jeg ikke i løpet av 5 dager er jeg død. Eller i koma.HADE ~ : >
og ja, btw.. jeg oppforder såklart ikke til slankepiller! Spis sunt og beveg deg : D

02.sep.2010
18:21

Over the distance - 28 bilder!

Vi var i byen så å si hele skole dagen, og jeg tok massemasse bilder *___* Vi skal lage en video med bilder... også får vi velge sang selv. Jeg kommer til å ta denne tror jeg. Ikke særlig norsk :'>
Det virket som mange ikke greier å ha såpass slappe tøyler til en oppgave, hørte endel klaging over hvor kjedelig det var, og at det var jo bare hus... Syns det var kjempegøy jeg! * u * oppgaven sa jo ikke så mye om hva vi skulle ta bilde av. De oppgavene vi har hatt sålangt har sakt hva vi skal ta bildet av, hvordan, og med hvordan innstillinger. (Det er jo bare øvelses oppgaver ofc) Det blir gøy å lage video, selv om vi skal bruke mega avansert redigeringsprogram = u =; Etter skolen dro jeg til byen.. igjen.. haha. Med Rikke : 3
Uansett, enjoy the pictures ~01.sep.2010
17:16

Jeg har en ny.... nøkkel? >__>
Jeg fikk en ny nøkkel i dag! Den er finere enn din!! Og stor, så små barn jeg ikke minster den ; D..
Nøkkelen skal leve lykkelig i alle sine dager med Grell : >


Bildet er tatt i en sånn... møbel butikk! 8 D ÅJE. Ser dere hun dama baki dær? Det er min bestemor!

I dag var jeg ikke på skolen .___. jeg hadde megakort dag uansett da.. siden jeg skal ha fritak fra gym. Men, jeg hadde faktisk planer om å dra uansett! Men jeg må ha skrudd av alarmen i søvne T o T jeg husker det ikke!! Gaaah. Jeg feiler stort her!! Greier å miste en dag på skolen, allerede!! Får håpe de ikke lærte noe jeg ikke kan >__<;; Rikke ringte meg da, jeg lå egentlig å sov fordi jeg går i dvale. Uansett, hun sa hun (eller vi?..) hadde tatt bussen til byen for å møte meg o__o hun trodde jeg kom med bussen liksom. AWW tusen takk... men jeg kom jo ikke >___>;; jeg feiler på livet igjen!! OMG. Hun mista sikkert skole på grunn av teite meg.

I går var en megatung dag. Jeg starta dagen med et angstanfall da jeg skulle gå på den jævla bussen jeg hadd løpt til. Da jeg kom meg på satt jeg egentlig bare å sippa på bussen x'D teit jente. Nei, jeg hadde ingen grunn til det. Skolen var greinokk/ikkebranokk bortsett fra at jeg var helt angsty og utslitt. Men jeg er sikker på hun matte lærern ikke liker meg .__. nei, jeg er sikker på at hun hater meg. Jeg kommer til å stryke i matte i år... Jeg har levd med en 2'er hele mitt liv.

Da jeg kom hjem var jeg helt utslitt, og greide å miste en jævla kaffekopp på gulvet. Da klikka det for meg = 3 =.... Jeg fikk mamma til å komme løpende ned trappa, og jeg fortalte om det jævlig livet mitt haha.

Som egentlig, er veldig bra.. jeg mener det.. har det ikke så ille.. Men når jeg har mensen vettu, da går alt til helvette. Dette ble kanskje litt personlig? .___. liker ikke å skrive personlig på bloggen.
Dagen i dag har vært laaang, jeg trenger skolen. Jeg trenger å måtte gjøre noe.. hvis ikke blir dagen megalang .__. så nå blogger jeg, for å drepe tid. DØ TID.. DØ!!!! : D
01.sep.2010
14:34

I GOT A GIFT O 3 O!!I dag fikk jeg en gave i posten! Fra Ash! > http://sweetstrawberry.blogg.no/ <
Tusen tusen takk!! *_________________* <3 jeg elsker den!! Kuroshitsuji er min favoritt manga så ble jo såklart megaglad! T 3 T <3

Jeg syns det er rart å tenke på, at noen som jeg ikke kjenner, kjøper noe til meg.. *__* det er sånn, wow! Men super søtt! AWWW. You really made my day <3