31.aug.2010
18:27

I really don't care.


I really don't care if you're gay, straight, black, asian, middle eastern, christian, atheist, agnostic, upper class or lower class. I don't care if you dress from clothes from A&F or from the church donation box. I don't care if you are skin and bones or if you weigh 300 pounds. I honestly don't care if you are the quiet girl, play video games all day, or are stoned more often than you're not. If you treat others with the utmost respect and kindness, you deserve my respect in return.

bilder fra to dager. Sovna i går, rett etter skolen så rakk ikke å blogge. Trøtt orker ikke hade.


29.aug.2010
14:02

Jeg vil bli BRUUUN!! : C

Heheh nesten alle gjetta Muffins ofc. Men jeg/vi bakte Shortbread fordi jeg ELSKER shortbread!! *___* Men eeh vi gjore noe teit, vi bruke smør uten salt.. så de ble ikke sånn de skulle være .___. de smakte ikke fælt, men ikke verdt å spise (ja i min verden må mat være verdt det) Men det var like greit.. så slipper jeg å spise meg feit på smørrkak. DX hehe.

Åja, jeg var Sasuke på det bildet, man ser jo det hallooo. HAHA.

JEG VIL FARGE HÅRET!! Jeg har tenkt på det kjemplelenge nå .___. jeg vil ha brunt(ish) hår igjen.... hehhe. Men den er sånn at den vaskes ut superfort, så til sommern kommer jeg nokk til å farge det rosa igjen x'D
Men om høsten/vintern føler jeg meg bedre med brunt hår lol. Brun om vintern og Rosa om sommern~
Høres det ut som en bra plan? o 3 o
Alle sier nei.

Det er utrolig hvordan årstidene åpvirker stilen min x'D Nå vil jeg nesten ikke gå i noe jeg har : < blæh. Å nå må jeg farge håret mitt mere rosa også, fordi jeg kan ikke leve med lyserosa.. De fleste ville sakt at det er knæsj rosa nå.. men jeg hater å ha for lyst hår x'D det kler meg ikke.. Sikkert fordi min naturlige hårfarge er mørkebrun.

28.aug.2010
19:40

GJETT HVA JEG SKAL BAKE DA


hohoh hvem er meg?
dette bildet er fra i fjord sommer engang, det er så lol <3

Nå skal jeg bake!!
Så gjett hva jeg skal bake da!!
GJETT!!!!
o 3 o

27.aug.2010
19:39

You play the victim and I'll be the bad guy~

I dag på skolen viste vi fram portrett bildene vi hadde tatt av hverandre, + lite foredrag. Det er det første vi får karakter på,  alle ikke mine var så bra.. men bedre en noen andres lol x'D vi skulle sette karakter på hverandre, jeg satte karakteren ''1'' på alle bildene til en person... jeg er kanskje kritisk men det var fortjent = w =;;

Vi skulle si hvordan ansikts utrykk vi hadde bildene å sånnt, jeg sa på kødd at jeg så leken ut på det første bildet. Men RIkke brukte det i foredraget sitt. lol.


uuh traktor!!


Proffe bilder som vanlig!


ÆSJ. Ok, hun hadde med seg lasagne liksom O___o KALD! Jeg greier ikke å spise kald mat, hater lukta av det også! Pluss at det ser bare ekkelt ut. Hvis jeg skal spise rester så må noen andre varme det opp, hvis ikke mister jeg matlysten helt.

Vi flikk bøker i dag jippi -____- også hadde vi naturfag. Jeg liker ikke lærern, i det heletatt. Jeg kommer til å styke med henne som lærer. Hun er gammel, liker å dra på hytta for å plukke sopp, har gule råttne tenner, og rynker som bølger seg fra munnvika og nedover halsen når hun snakker. Hun er den type person som fornermer eller kritiserer deg, men dekker over det med et smil. Jeg blir kvalm.

Da vi skulle hente bøker var hu dama som skulle scanne bøkene PISS SUR. Vi bar på en sykt  tung  pose hver, full av bøker. Rikke strevde for å få de opp på pulten å måtte ta i seg fart. ''Her slæng vi bøker'n ser æ'' Sa hun med en så sur stemme at jeg tok det som en spøk. Rikke hørte ikke hva hun da ''hæ?'' Så sa hun noe jeg ikke hukser, mens hun himla overdrevent med øynene, så ut som hun holdt på å få et epilepsi anfall eller noe. Hun snakket så frekt og nedtalene, så jeg trodde fortsatt hun bare tulla.
Men hun neida, hun var seriøs. Jeg måtte bare le. Hva kan man gjøre? Gidder ikke klikke på sånne. Må jo bare le av tragiske mennesker. Hun hata oss sikkert fra første stund, fordi vi så annerledes ut, hun var jo ikke sånn med noen av de andre.
Men hun hadde nokk sine problemer, fedme var en av de... : < Ikke rart hun var så gretten.

Jeg sov bare 4 timer i natt og nå er jeg supertrøtt @__@; så masse skrivefeil og ikke lett å lese sorry.
HADE<3
26.aug.2010
17:57

DUNDUNDUN!!! : 3


Jeg sto å lekte med korktavla vettu, også kommer denne dude'n springene mot meg, jeg går bakover, fordi jeg trodde han skulle spirnge forbi, men neida.. han kaster seg over meg! og jeg bare; WTF...!? o__o så jeg rygger bakover mens han henger fast og klemmer meg x'D
Uansett, han het Halvar og var veldig grei! : 3


Dette er Hilde : D vi tar bussen til byen etter skolen sammen : >


Eirin, hun hang med Halvar ^^


Rikke..haha.


Gjettda.


HAHA AW.


^^


Dette bildet ser sikkelig DRAMA ut! Ikke med vilje btw x'D


HAHAH. Jeg tenke ikke over det før Rikke sa det x'D
Jeg sitter i gresset.


Jeg sitter på benken.

Jeg hadde stilt klokka en time seinere enn planlagt i morrest o__O Waah så jeg måtte fikse meg, finne det jeg skulla ha med, kle på meg osv på 1 time! Vet det høres litt mye ut men.. jeg er så treg om morran - 3 - hehhe trøtt ikke sant. Liker å sitte en halvtime-time på pc'en og våkne opp føst.. se på Tv og slappe av.. Men uansett, jeg rakk det : D det tar 1 time å komme seg til skolen : < det er slitt surt.

Men uansett så er det kjempegøy å ta bilder i skoletia :DD og lære nye kamera ting! Lærern vår er grei også. Ca hele klassen er... stille. De får meg til virke utadvent liksom o___O'' sier litt. Virker som en del av de forsvinner så fort de har muligheten, og de som kjente hverandre fra en eller annen ungdomsskole har danna sin egen lille gjeng. Lol, årner seg sikkert snart : > prøver å snakke til folk jeg da! Flink jente ~lolol..

Etter skolen dro jeg, Rikke og Hilde til byen og drakk kaffe hoho : > jeg var hysterkisk i følge Hilde, siden jeg rope rundt på 7/11 om at det ikke var melk i maskinen, og ble helt vill da dama kom med helmelk når jeg skulle ha lettmelk. Skylder på at jeg hadde drukket en mad-crock til frokost, og to kaffe på skolen. Ingen mat XD
Jeg kjøpe jeg meg lås til skapet mitt.. fordi vi får skolebøker i morgen... blæærhh. Også kjøpte jeg skrivebøker.. og en bok *_* som jeg skal lese, den kosta meg 300 kr XD

På bussen hjem fra byen så... hadde jeg drukket 3 kopper kaffe. Nei det var ikke det jeg skulle si... EHM JO! Det var en sånn halvgammel dame, som satt å smilte til meg HELE TIA O__O jeg ble redd. Heldigvis gikk hun av etter 8 min med intens stirring. Også han mannen som satt ved siden av meg, satt å så på det jeg hold på med O__o som Mobilen, og Ipoden.. haha xD også satt det to jenter forran meg som var sikkelig lovley dovley*__* de var søte da <33 awww.

Nå skrev jeg masse, litt masse. nesten. Det var dagen miiin~ bye.
25.aug.2010
17:34

Bilder fra skolen! o 3 o

MASSEMASSE bilder på skolen i dag :3
Rikke bytta til klassen min i går, så nå er alt BRAAAA : D
hade~
23.aug.2010
14:47

FØRSTE skoledag o__o


Du bare SER jo bare hvem som er kulest på heeele skolen da!!I dag starta jeg på skolen og vil bare sette meg å grine lol.
Jeg kom ikke i samme klasse som Rikke....T___T Jeg hadde total angst og ville dø der og da. Men når vi var ferdig så snakka vi med lærern min om bytting. Han skulle sjekke det opp... og da jeg kom hjem å fortalte det til mamma hoppa hun på telefonen med en gang, selv om jeg sa hun ikke trengte. Yeye, vi får se... SÅ vanskelig skal det ikke være.

DØDØØDØD.

Nei jeg må tenke postetivt... EHMM skolen var fin. Lærern min heter Bruno. Han kommer fra Portogal.
Vi måtte stå fram å fortelle om en i klassen, jeg fortalte om Joan Andreas...Tror jeg han het.
Etter jeg var ferdig sa lærern forran hele klassen at jeg så utadvent ut, jeg er ikke det. I DET HELETATT. Så det sa jeg.

På den andre bussen hjem (jeg må ta to :c) traff jeg på Grete. Jeg hadde ikke sett henne på evigheter så det var koselig : >

Nå har mamma kontakta ergoterapauten min, så hun skal også ringe skolen lol x'D
22.aug.2010
18:10

~SWEDEN~

Var i sverige i dag å kjøpte masse dritt. Jeg mener godteri... EHMMM ja. Sto opp 06.30 T o T wææh død. Fikk ikke sove natta før heller. Dumme sovepiller gjør meg sulten, så i stedet for å sove går jeg opp å SPISER... MASSE.
Jaja samma det. Jeg er så trøtt du aner ikke. Vet ikke hva jeg skriver engang haha.
Jeg brukte bare ca 200 i Sverige da *__* woo, billig. Kjøpte endel xD og bussen var gratis : >


Geisha is *___* jeg digger geisha sjokkis omnom.


Den smakte bringebær. Den hadde ikke Hannah Montana likt!


SØTESØTE godteri poser! *__* tok med en ekstra hehe <3

Randomok
21.aug.2010
21:51

The quiet things that no one ever knows

Hvis det var mulig ville jeg ha bytta all maten i kjøleskapet mot cappuccino.
Kunne jeg levd på det hadde jeg hatt det bra : >
I dag så...ehhh... var en random dag. Ikke noe spesielt som skjedde... Heidi farga håret sitt mens jeg så på haha.
Var å så den nye Twilight filmer her om dagen btw! Glemte jo heeelt å si det. Så den med Gjøran i en trang svett kinosal haha. Men den var ganske bra syns jeg. Gjøran betalte. TAKKU.

I morgen drar jeg til sverige, fram og tilbake ofc~ og det må jo dokumenteres!20.aug.2010
18:54

Pushing my limits for your entertainment


I dag var jeg på sykehuset og snakka med sykesøter og tok blodprøve. Masse blod tok hun.
De skal sjekke om jeg har muskelsykdommen til pappa btw, så jeg må tilbake blæ.. Liker ikke sykehus og utredning. Senere drakk jeg cappuccino for andre gang i dag. Nam.
Også kjøpte jeg noen ting. Som kule brukte sko for bare 98 kr hehe <3 Kjøpte meg nye sko her om dagen også. Ehhmm, ja også kjøpte jeg lim. lol.


Alle smiler når de ser meg på gata tralalla~ De er super jealous på den fabulouse paraplyen min!


Vi kjøpte tarot kort på Outland til 99 kr~

18.aug.2010
00:16

Anything to make me feel alive


Jeg venta en time på bussen alene, gøyyy D :


SNAILS. De var overalt på bussventetingen. Gross.Når bussen går en gang i timen, og bussturen tar en halvtime... Hvorfor ikke gå? 8 D
Hoho.. så vi gikk.. i ca 2 timer. Det var hardt x'D Men litt gøy. Vi måtte gå i en åker fordi vi ikke kunne gå på motorvein ~
Syns det var fint jeg *______* kornåker <3
Men nå er jeg helt ødelagt @__@;;

17.aug.2010
00:13

hehe slå meg i hodet da <3


jeg er megatrøtt og får ikke sove. Vil spise alt i kjøleskapet haha. Har spist 3 forskjellige kaker i dag wow.
Kjøpte tapet som er kjempedyrt men ikke mine penger
Liker ikke disney channel, bare repriser.
Hvorfor må folk sove nå? kan de ikke snakke med meg? : C nastyyyh.
HAHA se hvor derp det bildet er jeg pisser i buksa.
I morgen skal jeg drikke iskaffe til frokost GLEDER MEG.
I morgen skal jeg på sykehuset GRUER MEG.
meningsløs blogging er bra.
hade :' >


15.aug.2010
18:48

Barnedåp i dag jeeJEG STO OPP KL 8! Ok da, så hadde jeg tatt sovepiller og sovna tidlig. Det var bra egentlig, for hvis ikke hadde jeg ikke sovna før 5. Uansett. Det er teit, selv om jeg står opp 11-12 tia så får jeg ikke sove før 5 om morran.. Er det en tvangstanke eller noe? wtf liksom... Så sovepiller var løsningen, detsverre henger de resten av dagen også T o T er sykt trøtt nå... sov 11 timer i natt så det er ikke mangel på søvn btw x'D kanskje jeg får sove i natt uten :'3 awesome.

Uansett, I dag var jeg i barnedåp, til mitt nye søskenbarn. Nå har jeg to stk, wow... Han var ganske søt altså, han holdt meg i handa og stirra opp på meg med store øye, skulle trodd han hadde på seg circle lenses haha! Men aldri i verden om jeg hadde holdt i han, kjente hjerte hamre bare ved tanken. Men tviler på at jeg får se han igjen med det første.. Kanskje om mange år? Vi er ikke en så veldig sammenspleisa familie xD... Dåpen var dødskjedelig. Eller, gudstjenesten da. Han presten dreiv å snakka om at han pirka i tapeten da han var 7 år og fikk skyldfølelse. Lol, pappa satt å lo.

Også det afterparty tingen eller hva jeg skal si var ikke så gøy den heller, jeg frøys hele tia, og var ellers utilpass på grunn av alle folka. Det var mange som snakka til meg og tok på meg haha, jeg mener.. man kan da si ''Vil du ha brus?'' Uten å styke ned arma mi? Yeye~ Til og med en gammel senil mann på 87 år sa jeg så alvorlig ut. Men maten og kakene var namnam. Men eww så kvalm og feit jeg var etterpå. DX

MASSETEKSTJEGERFLINKASS.

HADE : 3
14.aug.2010
01:03

Karate kid ~ I will never say neverrrr

Ok var på kino og så Karate Kid fredag den 13.. og hadde masse masse hell føler jeg O__o
Men over til filmen.. WOW *____* jeg bare elska den sykt mye! Skulle ønske jeg hadde sånne skills. Men ehm, ja den var bra. Anblefales :' 3 
Jeg anbefaler cappuccino serr *___* den er mega god! OMNOM!! Caffe latte smakte visst smørr? idk.


Gult popcorn er bessst.


hahatard.


hei.


Jeg kjøper alltid mat jeg ikke spiser ehhee. Men den ser god ut.

Når rulleteksten kom på så kom det en sånn lekker sang.. og jeg tenkte, ''hmm hvem synger denne da? Rihanna?''
Nei det var Justin Biber ofc.
Jeg har ikke noe i mot han men.... han er ikke helt min greie, små jenter får digge han så mye de vil.
Uansett så var sangen bra :'> var feat. Jaden Smith da ~ mehehe.

ogsåogså I WANT TO GO TO CHINA *______*
ikke det at det er noe nytt da, vil litt overalt i asia jeg : >Go watch it ~
12.aug.2010
21:49

innholdsrik dag ellerno ehehehh


Salat er det beste jeg spiser tror jeg * u * den er best når den er hjemmelaga. Men hvis den er kjøpt må jeg mikse den selv, hvis noen andre gjør det blir det helt feil!


Hehhe dette skal jeg leve på : >
Oi.

11.aug.2010
21:25

Ute i natur igjen @ 3 @

anigif.gif picture by Keily11

Fordi jeg er så sporty ooyeee. Det er litt koslig da. Også var det så fint vær i dag :'3 hurhur.
Vi hørte en sånn snål lyd O__o og jeg fikk panikk og trodde det var en elg! Men vi fant aldri ut hva det var, siden jeg ville vekk ehehhe. Også har vi bestilt kino biletter til Karate Kid 8 D ehhee.

10.aug.2010
22:36

I'll meet you where we started once again


mjæw


ikke min sko.

I dag så kom Heidi på besøk, BANZAIII!! og vi gikk lang tur. laaang. Faren til Malm kom joggende forbi oss da vi sto å beundret et tre med skjegg.
Jeg ble paranoid og trodde han forfulgte oss.
En jente kom syklende forbi oss TO ganger, hun ringte med bjella hver gang, og jeg skvatt så jeg nesten datt i grøfta.
også satt den en mygg på det rosa hodet mitt. Den ville ha blod : C men Heidi vifta den bort.

hade <3
09.aug.2010
14:59

uuh jeg dør nesten


Men jeg overlever. Jeg ligger bare i senga og dør hver gang jeg reiser meg, eller.... jeg blir svimmel, alt blir så lyst og verden snurrer og er pixlete. Men nå har mamma kjøpt muli vitaminer og mineraler! Så da fikser alt seg håper jeg : > Awwh jeg sov 16 timer i natt ~ det er litt mye XD
Jeg har ikke så mye å si... > , >
uhh jo, har du noen gang hørt at du minner om en manga/anime karakter XD ? hvordan kan man ikke lese den serien da..? x' > angrer ikke, likte begge to * 3 *


Aka fra yume musubi koi musubi minner visstnok om meg. >__>; sikkert håret, og det at han er litt irritabel ahaha.

og Kaname (den ''mellomste broren'' med svart hår) fra brother x brother, fordi vi hadde noen felles trekk..XD ellerno.

Umm, bare gutter da xD lololol~
mm eukaluptus doc.

06.aug.2010
22:42

bare nei.05.aug.2010
20:52

Te med melk er godt * u * ~


Jeg sov 15 timer i natt, men tvang meg selv til å stå opp, selv om jeg kunne ha sovet resten av uka tror jeg.

I dag fikk jeg kjempelyst på te med melk *___*
også har jeg aldri drukket det før.. det var snålt.
Men vi hadde ikke melk, så jeg måtte få med meg mamma på butikken ~ XD
ble så vi kjøpe masse namnam også. Bringebær og moreller ~ omnom.
Men uansett så fikk jeg te-melka mi 8 D og det var kjempegodt!!
Jeg ble alltid litt ''eeeh o__O'' når noen tok melk i te'n, men hvis du ikke har prød det så prøv ok?
Nam.

04.aug.2010
19:36

Nettet mitt bare deeeerp.


Japansk kiwisnop omnom.

jeg klikker på internett som klikker. GAAD.
Vet du hva jeg skal nå? jeg skal sove ~~
Jeg har vært våken siden kl 3 i natt .___.
så da dro jeg til byen, for å holde meg våken.
Så sjangla jeg rundt i halvsøvne og bruke penger *__* ehhe.
men ja nå skal jeg soveee ~
jeg liker senga miii.
NATTA <3

02.aug.2010
17:17

totusensekshundre kroner er brukt


Dette kjøpte jeg i dag. Det ble 2600. Nå skal jeg ikke bruke mere ok!? Jeg har ikke noe å bruke okkokok? EHEHE.
Det var i det minste ikke klær denne gangen. Parykken og goggles er til cosplay ~
Linser, fordi jeg har jo ikke 10000 frafør.
Hårsak, og ny mobil T 3 T ~~

Så da er det i boks : 3 vell brukte penger.
 


åhåhå, dette var den første boy x boy paringa jeg var besatt av! På slutten av barneskolen XD ~
De er fra den Taiwanske gruppa Fahrenheit som jeg var stor fan av da : 3
Aww, elsker de fortsatt jeg.
baibai~
01.aug.2010
17:53

Black&#9733;Rock Shooter OVA

I dag så jeg Black★Rock Shooter. Herregud så bra *___*
 jeg bare digga animasjonen, og handlinga var rørende T 3 T.
Anbefales ~
AWW.