31.mar.2011
19:12

Today I went outside......


It's pretty much overrated.


Jeg lånte meg en bok da. ''Prinsessen på erten''. Den husker jeg sykt godt fra jeg var liten. Vi skal ha noe om barnebøker i norsk, aner ikke hva det der (må kanskje lese oppgaven) men nå har jeg i det minste bok! og det er et ganske stort steg!

30.mar.2011
18:48

I AM A DOG FOR YOO


Got my hands all over yooo
Er ikke denne sangen litt for drøy for disney channel ahha jkjk.
Uhmm.. ja den sangen,


Sånn sikkelig jeg har hørt det tusen ganger før men jeg liker den bittelitt uansett. Selv om den er harry.

I går etter skolen la jeg meg til å sove, og våkna på kvelden og var sånn, yeaa nå kan jeg party all night. Jeg tok meg en dusj, ble kjempe trøtt, og i 4-5 tia sovna jeg igjen. Så når vekkeklokka ringte kom jeg borti slumre og reagerte ikke på vekking nr 2. Så da ble det ingen skole.. var bare sånn to timer uansett da.

Jeg har vondt i kjeven.

29.mar.2011
11:34

kawaii sugoiiii lottiiiii desuuuuu


Åh nei dø plz..
Det høres ut som paradise hotell her inne, når det er lunch. Brååk.


Nå starter vi med nytt prosjekt igjen.. jeg vil ha pause. Endelig ferdig med et også samme greia om igjen.
Det var to stykk som satte seg attmed oss men nå gikk de fordi vi er så rare.
 

Uhh i dette prosjektet må jeg være på gruppe med mange unger å må ta hennsyn til andre.
Det skal være ett prosjekt for å få ungdom til å spise sunnere.. det trenger de. Ikke for å dømme men de i klassen spiser så mye dritt at jeg blir sjokka. Som minner meg om at det lukter svett nudla her og jeg har vansker med å puste. 

 

ÅÅ jeg liker ikke mennesker de bråker og ler og.. minner meg om aper. Jeg vil hjem. Kunne sikkert klagd forevuuur men nå holder jeg kjeft. Jeg liker forresten å tro at de som leser bloggen min ikke er som apene jeg må holde ut med. Vi er en annen rase, en meget awesome en.
HADE.


28.mar.2011
13:18

Noen ganger.....


Noen ganger snurrer verden når jeg åpner øynene, noen ganger blir alt svart når jeg står. Noen ganger blir jeg hjemme og drikker god drikke. Noen ganger er litt for ofte.

 

Den er laget av; 2 ts kakao 1 og 1/2 ts kaffe, varmt vann, nesten halvparten melk. OMNOMNOM. No joke, dette er himmelsk. 

 

Det bildet i forrige innlegg var rommet mitt ja. Det var noen som spurte. Jeg får så mange fine kommentarer jeg aldri har tid eller hukommelse til å svare på. Men jeg leser det og smiler, jeg lover. Jeg føler meg bare så overlegen når jeg ikke svarer.

27.mar.2011
21:02

Go with your instincts along with some bad adviceHee... i dag sto jeg opp klokka halv 7 om morran. selv om det er søndag, oh lol! Når jeg har  muligheten til å sove, da sover jeg ikke... men jeg fikk bakt shortbread hjerter til frokost, men de ble så støgge at jeg kunne ikke ka bilder av dem.

Så daaaaa....  ble det bare et bilde av meg i slaskedressen min + Rikke som kom på besøk for å hjelpe meg å pugge til matteprøve i morra siden min vanlig mattelærer ikke hadde kunnskap nok.. haha .

ikke at  jeg lærte så veldig mye men vi mixa en pose kjeks og kinderegg md rosa bånd i gave til mattelærern så han skal like oss bedre å gi oss bedre karakter. han ville egentlig ha et eple men jeg spiste det opp.

26.mar.2011
16:32

RIIIIIIIIIICOLA

jeg skal ALDRI kjøpe ricoa igjen, i protest mot den reklamen. Jeg hører ''RIIIICOLA'' fra tv'n i stua hvert 10'ende minutt. (aldri fra min TV. Disney channel 24/7)


jeg har enda ikke stussa luggen. Jeg har lugg i øyet.
Må bare finne den kjøkkensaksa som er minst sløv. og passe på at det ikke er den mamma klipper skinke med. Jeg hater skinke.


Jeg var på butikken i sta.. og du vet, når du går på butikken uten sminke, glaner alle på deg. Bastards.

 

Mamma skulle bare gå en kjapp tur med bonnie før hun starta med middagen... hun har vært borte i snart 2 timer.... GREIT DET. Bare sult ungen din, du.
Som minner meg på.. at i går når jeg var til legen, så spurte han om jeg hadde lakt på meg. Thanks dude.

25.mar.2011
12:00

Guru Meditation (((Det gikk braaa))) ; u ; 

Guru Meditation, error. Det kom opp da jeg prøvde å laste opp herp derp bildet som ikke har noe med teksten å gjøre. Blogg ikke vær slem da : ( Hehe nei wtf er det bare meg eller.. er teksten inn i en rosa boks!? Nei nå skyter jeg meg nesten ass.

 

Uhm, jaaa. Folks, nisser og dere andre. DET GIKK BRA. Det jeg nesten fikk panikkanfall på bussen av, det gikk strålende. De var SNILLE. De hata det ikke, nei, de va posetivt overasket osv over min video!!

I'm sooo happy.


Nå må jeg bare dra til legen, og så må jeg stusse panneluggen min med ei sløv kjøkkensaks fra IKEA, også gjøre gym lekse. Men ja okei, bra dag så langt da ^^~

 

24.mar.2011
19:36

Without the mask, where will you hide?


I dag hadde vi fri fra skolen, det var jo fint.
I morgen skal jeg stå forran to stk kritiske lærere og forsvare hvordan jeg redigerte en video. DET.GÅR.IKKE.BRA.
Jeg hater å stå forran folk *grine* jeg hater kritikk *grine* videon suger halvt jeg er teit og kan ikke få ord ut av kjeften. Jeg kan liksom ikke.. formulere meg. Sette ord på det jeg tenker. Så hvordan skal det gå mon tro? HAHA til helvette såklart. Etter det kan jeg ikke låse meg inn på rommet, dunke hodet i veggen å trøstespise sjokolade mens jeg griner. Nei, jeg må til legen jeg. Dette blir en fantastisk dag dere, fabolous!

 

In other news, så har jeg bytta tumblr navn. http://psy-cho-logical.tumblr.com/
Just in case, noen ikke finner meg ellerno.

22.mar.2011
16:59

Ojj datt i trappa jo

Neida, det var bare til videon. Må bare nevne at den var HARD, og jeg fikk blåmerker og en kul på leggen bare av å LIGGE på den. I hate you trapp.

 

Jeg har egentlig ikke tid til å blogge. Må redigere video, som skal lever i morra omgomgomgogmogm.
Så har jeg altså innlevering - framføring - gym innlevering - matteprøve. Drep meg. Hvis jeg ikke blogger innen 5 dager døde jeg av presset oki.

 

I dag, kl 6 om morran da jeg satt å sminka meg, hadde naboene høylytt sex.


- Hønemor over og ut.

 

Teksten nekter å midtstille seg åh fuuuu.

21.mar.2011
15:47

kudos to those who see through sicknessKort skoledag gjør dagen alt for lang for natta for mange timer unna.
3 timers søvn er ikke koslig : <.. jeg vil egentlig sove, men.. må holde meg våken, så jeg får sove i natt. Nå skal jeg liksom redigere video.. jupp.. det må jeg.. *sippe på redbull* det er den siste.. Nå skal jeg ta på meg buksa, også skal jeg på butikken å kjøpe mere rebull.

PEACE OUT 8 D

19.mar.2011
19:59

Photoshoot for AMA

I dag har jeg tatt bilder for AMA, som skal lage et magasin som omhandler japan/asia. Norge mangler jo tross alt et sånnt blad! : 3

 

Bortsett fra det har jeg blitt litt glad i pastell farger, det er litt ulikt meg, egentlig.
Resten av helga kommer til å gå med på å redigere video, oh yes.

18.mar.2011
19:52

Today I fell asleep in a bath of hair

Jeg kom tidsnokk til naturfag, jeg fikk 3+ på prøven jeg leste til på vei til skolen. STOLT. høhøøh.

I dag har vi filma for siste gang... endelig! og nå kan jeg ta helg = u = eller nei, glem det. Har masse å gjøre i helga.. men det er godt å være ferdig med filminga, i det miste : 3

Trøtt Lotti vil avslutte dagen, hade~~

17.mar.2011
19:55

Put on a brave face and you'll get throughJeg shoppa offline, for en gangs skyld.


Da jeg våkna i morrest var jeg SUR. jeg hata alt og alle, men mest av alt meg selv. Fyfaen så stygg jeg var, og feit og ekkel osv. Jeg prøvde på ti tusen forskjellige plagg, kasta alt på gulvet. Alt var feil og jeg ville bare grine. Fant til slutt noe OK å ha på, til tross for at jeg så ut som en hvalross.

 

Så fikk jeg meg til slutt ut av døra, i dag også. Sur som jeg var.
Men det gikk egentlig over da jeg traff Rikke i byen, og i løpet av dagen gikk humøret fra bons til topps : D
Vi dreiv å filma litt i byen, og da MÅTTE jo jeg shoppe. hallooo. Trøsteshopping, siden alt hjemme var så stygt. Det var goooodt. Så kjøpte vi oss sushi, nomnom.
Ganske bra dag! (*´ω`*)

16.mar.2011
23:03

Heeei jeg har det så bra


Da jeg kom hjem fra skolen, sovna jeg.. i sånn ett tia. Også vekker mamma meg klokka 5, fordi hun tenkte jeg ikke kunne sove for alltid.. eller, så jeg fikk sove i natt. Da fikk jeg sammenbrudd og klikka helt og sa jeg skulle overdosere på noe, fordi jeg ville heller dø enn å være våken. *~Drama Queen~* fordi jeg hadde så vodt overalt, hodet, kroppen. Alt var et helvette. Endte med at jeg fikk en vidunder pille. Mot angst, depresjon, muskelavslappende, beroligene.
ÅH SÅ BLE ALT SÅ BRAAA.
Mirakel pille.
Jeg.. høres ut som en.. rus missbruker. lol. Men mamma skal snakke med mr doctor om det, så ikke tro jeg driver med unødvendige unødvendigheter.

Nå er jeg bare litt slapp og fjern, men føler med i det miste bra ^^ så må sove snart.

Satser på at morgendagen blir en braa dag. skal filme enda mere til musikkvideon, selv om jeg ikke har overskudd i det heletatt.. redbull og kaffe og kaffe og redbull ftw~

Bildene over stjal jeg fra rikke. Det er screenshots fra noe av det vi har filma. Når jeg får taki filmene kanskje jeg legger ut noe, fordi dert er så derrrp failure :''D

15.mar.2011
17:58

New family memberSå der er den nye... dotten... Som ble hentet forige mandag.
Gjett hva den heter da? LOTTA.
Først skulle de kalle den Lotte, og jeg bare oh hell naw. Så ja, da ble det LottA. Hvorfor så orginale? Så nå er ikke jeg lengere lottelott eller noe, nei det er henne det ;___; jeg har blitt erstatta... av en HUND. Så da får vel bare jeg bytte navn jeg da! HMF HMFFF.
Men whatever, den er søt da, god å ta på... litt vell hyper.. jeg liker gamle rolige hunder jeg. Men søt og liten, stort puss. Men.. hun blir jo stor da. Så ikke tro jeg liker henne sånn mye ellernoe.

13.mar.2011
20:21

omg glemte jo nesten

Photobucket

NÆÆH bare kødda. JKJKJKJK. Glemte det.

12.mar.2011
18:25

The best part of what has happened was the part I must have missed.

Heisann hoppsann. 
I natt/dag har jeg sett på Mahou Shoujo Madoka★Magica. Genialt.
Bortsett fra det bruker jeg x antall timer på Tumblr. og gror røtter i senga. Godt med helg jaa : D
Må nesten nevne atttt, jeg leverte inn teori delen min! De ba om 3-4 sider, og fikk så vidt over 2 haha! Men jeg leverte. Også møtte jeg opp på naturfags prøven, så godt forberedt... leste sammendragene i bila liksom hohoo. Men det gikk faktisk ikke så ille følte jeg!! : D til meg å være, i naturfag. Så yeaah, jeg står.

Også på mandag starter vi med filminga. Til PTF. Jeg har ikke nevt det, men jeg og Rikke skal jobbe sammen med å lage en musikk video! : D det blir kuuult. Den går ut på alle de syke tankene og fantasiene som foregår oppi hodene våre. Noe å se fram til med andre ord!

Den er litt basert på vårt forige mesteverk, som ble skapt for et år siden. Haha.

Blir såklart bedre enn dette da. Med proff kamera osv. >: J

også ja, omg japan *___* NANI?? GRINEEE.


Uhmm jeg er litt shakyyy så forgive mine skrivefeil jeg orker ikke se over / rette. DEAL WITH IT.

10.mar.2011
11:54

Jeg hater alle drittunger

Jeg må skrive tre sider teori.. oh joy.
Nå har nesten alle dratt hjem... men meg og drittungene (og Rikke) sitter igjen.. og de bråker noe inn i helvette når de liksom skal jobbe. KAN DE IKKE DRA HJEM?? ASSHOLES. Adhd, sukker i blodet og mark i rumpa hele gjengen.

Men jeg drar snart jeg også.. må bare snakker med lærern først.. men han sitter å spiser brødskive akkurat nå.. så jeg må vente. Lame.

 

Så ja, snart hjem å jobbe rævva av meg, med teori og naturfagprøve. Jeg skjønner ikke naturfag, det er bare natur liksom. Fucking miracles.


Jeg har redbull og er sur men kan smile lell.
No face today, my face is fucking gaaay, I wish it ran away...

Takk til alle som var så søte osv i går. ILU.

09.mar.2011
13:51

I hate my face today, I think I look so shitty.


Hei kjære lesre!! Harryharry. Um, yo.


I dag er en dårlig daag. Jeg er stygg og har vondt og vil ikke leve. Men kom meg på skolen, litt seint osv.. men ja.. så vidt jeg kom meg av ut døra. Håper ingen ser på meg, stirrier.. ikke se på meg. Jeg er bare ett menneske!! Bildet er ikke fra i dag, det er random, jeg kunne ikke blogge uten bilde..

Jeg har kjempemasse og gjøre til fredag... det virker uoverkommelig. Jeg har nokk med å puste. Hvordan kan de forvente så mye av meg?

 

Bortsett fra det så.. er alt ødelagt. Kamera objektet mitt nekter å fokusere, pc'n min får bare error og kobler seg ikke til internett, ørepluggene mine døde, og hodetelefonene mine brakk.

Dårlig karma. På tide å bli et bedre menenske.

Men dagens brae ting! (er ikke bare negativ vettu hehe..) mamma setter over penger, så nå kan jeg bruke totusen på klær. Yaaaay.

 

05.mar.2011
16:40

LAZY DAYS


AH sove lenge, drikke redbull, se på phineas og pherb. Det er livet~

 

Jeg forandra fargene på bloggen, håper det sviiir.
En vakker dag, så betaler jeg noen til å lage et design til meg, seriøst D : det er ikke gøy og blogge når hele blogger bare er RUMPE. : CC jeg skjemmes. Til helvette med CSS og HTML, jeg bare late som jeg forstår det.

 

Jeg har funnet ut hva jeg skal gjøre på skolen framover, og det er... Se SAILOR MOON! Awwf <3 perfekt.

 

God helg allesammen (´∀`)

04.mar.2011
10:46

Noen som har tumblr?? * U *

Jeg laga meg tumblr, den suger balle ogsånn. Men det er kjedelig siden jeg har liksom ingen å følge? Så si din så jeg får litt morro i hverdagen : DD thanks.

hvis du ikke følger meg så kan du bare drite i det!! : C


Photobuckethttp://LottiLott.tumblr.com/Photobucket

 

COMAAN BE MAI FREND.

03.mar.2011
15:34

SKYYYYYYYR

Ja, jeg har blitt litt hekta på skyr.
Har du ikke smakt det før så måå du nesten. Men ta i 1-2 ts splenda, hvis ikke smaker det litt.. rømme. Men med splenda blir det omnomnom!! (eller natreen. Hvitt/vanlig sukker funker ikke like bra, det blir knasende)
Det er som en tykk yoghurt, uten fett og med masse proteiner. og tro meg, vanlig yoghurt blir ikke det samme etter denne... spiste ett beger vanlig yoghurt i går.. det var bare... ekkelt.


I Island spiser de tradisjonelt skyr med fløte og sukker på. Oi oi, må prøve en gang.

02.mar.2011
16:23

I want a verb and you give me a noun.

Der er hun som skulle blogge i går ja.
Nei er ikke dopa bare veldig trøtt.


Jeg sjangla meg gjennom skoledagen og sova i sekundet jeg la hodet på puta. DET VAR DIGG DET. To sifret tall med søvn er alltid sykt godt. Så våkna jeg av at mamma spurte hvorfor jeg lå sånn (jeg lå med hendene ''dekket'' over hodet ehlol). Klokka var 6 og jeg skulle opp. Kunne ha sovet foralltid hvis ikke.
Merka fort at jeg hadde sovna med sminke da, eww.

 

SÅ det har vi hvorfor jeg ikke har blogga.

 

Jeg har blitt vegitarianer btw,som en to måneders challenge.
Endelig slipper jeg å spise ekkelt dødt dyr. Kanskje jeg fortsetter med det etterpå også.

Spiste veggieburger til middag. DET.VAR.GODT. Er egentlig ikke sånn hambugaaa fan men den likte jeg, mamma også haha, som forsatt insisterer på felles middag.


OMNOM denne er god. og søt.

 

Nå må jeg egentlig leste til en prøve jeg har i morgen, eller gjøre ferdig prosjektet jeg så vidt har starta på.. og vi har hatt 3 uker ellerno på oss haha I FAIL. Men jeg er så trøttt vil bare sove : < damn u school.